maandag 31 januari 2011

Mijn hal en doorkijkje naar de keuken.

Hier een paar foto's van de hal en een doorkijkje naar de keuken, die laat ik in een volgend bericht wel een keer zien. De hal is niet erg groot en vrij smal dus weinig ruimte voor een kastje of een leuk stoeltje. Vandaar dus een mooi rekje aan de muur. Deze ziet er regelmatig anders uit. Nu staan daar twee hele mooie franse melkkannetjes op, zo mooi met die rozen. Met wat linnengoed erbij heeft het al gauw een leuk sfeertje. De kleuren in de hal zijn vrij neutraal. wit met een klei kleur. Deze gaat binnenkort veranderen, de kleur wordt hetzelfde als in de woonkamer, een groentint. Dan krijgt alles de zelfde kleur. Dat wordt nog een hele klus want zoals je ziet loopt het helemaal door naar boven. Maar veranderen is leuk, het is net of heb je dan weer een nieuw huis!






De koffer staat ook al lang in de hal, is mooi smal dus neemt niet veel ruimte in. De sprei die er overheen hangt komt van mijn beppe(oma). Ook het doopjurkje erboven heb ik van haar gekregen. Spulletjes met een verleden hebben altijd een extra waarde. Dus die gaan ook nooit weg...
Tot de volgende keer. Groet van Sjoukje.








                                                               

zondag 30 januari 2011

Rustige zondag

Heerlijk zo'n zondag dat er helemaal niks hoeft, lekker een eind gewandeld met de kinderen. Het weer was super. En dan lekker wegkruipen in een fijne stoel met een paar leuke tijdschriften en een kruidenbittertje. Doe mij nog maar een paar van zulke zondagen..........


Alvast een fijne week, groetjes Sjoukje.

zaterdag 29 januari 2011

Erg mooi beeld....

Mijn mooie jezusbeeld, weliswaard wel wat gehavend (mist een hand )maar daarom niet minder mooi. In bruikleen gekregen van mijn zwager en schoonzusje. Hij stond daar op zolder te verstoffen en heeft nu een ereplekje in mijn woonkamer gekregen.

donderdag 27 januari 2011

Mijn eerste blog......

Geprobeerd en toch maar gedaan, ik geloof dat het aardig gelukt is. Mijn eerste blog!!
Het lijkt me leuk om jullie zo een kijkje te geven in mijn huis en wat mij zoal bezighoudt. Ik ben gek op alles wat met wonen te maken heeft en kan erg gnieten van een mooi stilleven of een mooi hoekje in de woonkamer. Kijk maar mee over mijn schouder en ik hoop dat jullie het leuk vinden.

Groetjes Sjoukje