dinsdag 24 september 2013

Regaal met een tintje groen....

Na een lange onvoorziene blogpauze die deels te maken heeft met mijn gezondheid. Jammer genoeg laat die nog te wensen over... En wanneer je lichaam en hoofd niet samenwerken heb je ook geen inspiratie om bezig te zijn in je huis.
Maar ik krijg er nu toch wel weer zin in om de draad in blogland weer een beetje op te pakken. Het buiten leven is voorbij en je maakt het binnen ook weer gezellig. In deze post wil ik jullie mijn nieuwe(oude) regaal laten zien...
Ben er superblij mee, prachtig verweerd in de originele kleuren wit en een tintje mintgroen...



Het regaal steekt prachtig af tegen de witte planken op de achtergrond. Op het regaal schalen waar ik dol op ben en nooit genoeg van heb. In de schaal staat een doosje  van een drukkerij uit Parijs. Deze heeft kaarten ed. gedrukt voor allerlei gerenommeerde families (waaronder koningshuizen)uit heel Europa.
Leuk om uit te zoeken waar sommige spullen die nu in je huis staan vandaan komen. Dit doosje heb ik op een markt in Bretagne gevonden...





Emaille, aardewerk, gedroogde roosje een strookje kant....
Meer is niet nodig.




Ernaast een klein kapstokje met een linnen waszak met monogram en een klein bosje gedroogd gipskruid. Een prachtig stilleven....




Hier nog even een plaatje van het geheel. De stoelen vind ik nog steeds erg leuk. En zo samen met het tafeltje en mijn nieuwe regaal een gezellig sfeerhoekje...
 
 
Ik wens jullie allemaal een hele fijne week met misschien nog een heerlijk herfstzonnetje...

Posted by Picasa

13 opmerkingen:

  1. Ha! Fijn dat je er weer bent.. Je schaal is prachtig. Hopelijk kun je fijn genieten van de herfst, en dan lekker op de bank met een plaid. Beterschap met je gezondheid, tobben is nooit fijn!

    Lieve groet,
    Alberta

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn,dat je er weer bent Sjoukje.
    Wel vervelend te lezen,dat je je nog niet helemaal lekker voelt.
    Beterschap hoor.
    Je interieur is werkelijk een plaatje.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat vervelend dat je je niet helemaal goed voelt... Je plaatjes zijn mooi!

    Beterschap!

    Groeten Maaike

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Niets belangrijker als gezondheid.....hopelijk gaat het snel weer beter met je....
    Prachtig sfeerhoekje.....dat regaal is een plaatje met al die nuances van kleuren.

    Fijne avond

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Als het niet gaat, merk je toch dat gezondheid het allerbelangrijkste is wat er bestaat. Hopelijk gaat het toch langzaam weer de goede kant op.
    Maar je gevoel voor sfeer heeft er niet van geleden. Ziet er heel mooi uit, zo samen. Je regaal is prachtig!
    Liefs, Peetje

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heee wat leuk je bent erweer......fijn hoor !!.....ik hoop dat het nu weer beter met je gaat !!...liefs Ria...x !

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat naar als je lichaam tegen werkt... dat heb je niet voor het kiezen. Bloggen en in je huisje rommelen en foto's maken is heel leuk, maar het moet wel gaan. Maar ik volg je nog steeds hoor of je nu vaak of af en toe post. Ik vind je style altijd heel mooi. Zo zacht en mooie tinten. Het regaal is prachtig en ook wat er op staat. Inderdaad meer heb je niet nodig op het regaal. Wat een mooie schalen. Ik hoop dat je je binnenkort beter gaat voelen. Bedankt voor je mooie post. Ik ga ze pinnen als je dat goed vind. Zit je ook op pinterest? Dat gaat sneller als bloggen en kun je zo lekker genieten van de mooiste plaatjes.

    liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooi regaal, zo mooi van kleur. De spulletjes maken het helemaal af! Leuk dat je weer zin in bloggen hebt, hopelijk werkt het mee om je weer wat beter te voelen.
    Lieve groet, Renny

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Je hebt een super mooi hoekje gestyled, de regaal is prachtig van kleur, in die kleur heb ik zelf een oude deur staan, zo mooi!
    Hopelijk knapt je gezondheid ook een beetje op!
    Lieve groet♥

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hallo Sjoukje, Ik hoop,dat je snel opknapt.Je hebt erge mooie foto's op je blogje gezet en het regaal is echt prachtig.
    Lieve groetjes,
    Sarina

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hallo, Hoop dat je snel weer beter voelt en weer de zin en inspiratie vindt om te bloggen. Wat goh! wat heb je toch een leuke blog!;)

    Bisou, Wendy
    (http://maison-de-wendy.blogspot.nl/)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi hoi zeker een prachtig sfeer hoekje heerlijk dat je je weer wat beter voelt alles op zijn tijd moet je maar denken je gezondheid gaat voor en dan komt alles vanzelf wel weer ...wens je heel veel sterkte met je herstel en ik heb genoten van je mooie plaatjes ...lieve groet rosita

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik niet weet waar ik moet beginnen, mijn naam is Juan, ik ben 36 jaar oud ik kreeg de diagnose genitale herpesziekte, ik verloor alle hoop in het leven, maar net als alle andere zocht ik nog steeds naar een genezing zelfs op internet en daar ontmoet ik Dr. Ogala ik kon het eerst niet geloven maar ook mijn schok na enige toediening van zijn kruidengeneesmiddelen ik ben zo blij om te zeggen dat ik nu genezen ben ik moet dit wonderbaarlijke delen ervaring, dus ik zeg tegen alle anderen met genitale herpesziekten, neem voor een beter leven en een beter milieu contact op met Dr ogala via e-mail: ogalasolutiontemple@gmail.com je kunt ook bellen of WhatsApp +2348052394128

    BeantwoordenVerwijderen