zondag 20 maart 2011

Omgedraaid...

Heb vorige week de hele kamer op de schop gedaan, nu denken jullie vast dat is toch net gebeurd. Klopt, maar dit is iets wat ik al heel lang wilde proberen. De eethoek en de zithoek omwisselen.....Ik schreef nog in mijn vorige post dat ik het wel even zo wilde laten staan maar daar is niets van terecht gekomen, alle klusmisere moest er eerst even uit denk ik.....
Toen we de nieuwe vloer erin hadden, hebben we het ook geprobeerd maar toen was ik zo moe dat ik geen inspiratie meer had en met een man die er ook even genoeg van had hebben we alles maar op z'n vertrouwde plekje gezet maarja, dit bleef toch kriebelen. En deze week toen ik de post las van Jeanette (~zo zitten wij~) van Just Jeanette (dank je wel Jeanette, ook namens mijn man haha)had ik het ineens weer te pakken en ben ik gaan schuiven. Eerst onder alle meubels vilt geplakt en daarna schuiven maar!!
Ik heb alles op de goede plek gezet behalve het technische gedeelte, tv en audio etc. Dus daar lag nog een klein taakje voor mijn man, maar goed verder was alles al gedaan dus ik geloof niet dat het een groot probleem was?! Heb ik ook niet naar gevraagd hoor.....
Het stond in een keer op de goede plek en het woont heerlijk. We hebben nu lang zoveel inkijk niet meer en het is een heel nieuwe kamer geworden, ik geniet er echt van.
Jullie hebben de eethoek al eens vaker gezien maar hier dus op zijn nieuwe plekje.



Even goed kijken want de plinten zitten er ook omheen!!!!!!!
Het rekje aan de wand is ook verhuisd, deze hing eerst boven de bank op de plek waar de buffekast nu staat. Het rekje heeft nu een mooi plekje boven de klepbank. Wel met de zelfde spulletjes erop want dat vind ik nog steeds leuk.
En toen ging vrijdagavond de bel en werd er een boeket bloemen bezorgd, wat bleek van het bedrijf waar mijn man werkt. Als dank voor zijn grote inzet en betrokkenheid, super toch~!
Ik ben normaal niet van de samengestelde boeketten maar hier moest ik natuurlijk even wat moois van maken. Het boeket was met rode bloemen dus wat roodwitte accesoires bijelkaar en de bloemen in een van mijn witte emaille waterkannen en het is een heel leuk plaatje geworden.
De rode schoentjes zijn vroeger van mijn moeder geweest, die zijn zo schattig...





De buffetkast met de rieten reiskoffer erop sluit erg mooi aan bij het geheel, deze koffer heb ik vorige week op de kop getikt, deze stond al heel lang op mijn verlanglijstje dus ik ben er erg blij mee. Hij is wel wat beschadigd maar goed dat heb je toch vaak met oud goed, vind ik ook niet erg. Ik heb nog wel geprobeerd wat van de prijs af te krijgen maar daar wilde de meneer in kwestie niets van weten, wanneer de koffer nog gaaf was geweest dan was hij nog veel duurder en ach daar had hij ook weer gelijk in maar ja, je kunt het altijd even proberen, toch? Nu staat hij prachtig te pronken op mijn buffetkast met een paar oude boeken ernaast.


Het zonnetje schijnt zo lekker naar binnen en dat geeft zo'n mooi sfeertje met al dat wit.
Met deze plaatjes wil ik jullie een heel fijne zondag toewensen en alvast een goed begin van de nieuwe week...
Groetjes Sjoukje

16 opmerkingen:

  1. Jouw foto's zijn altijd zo mooi! Ik ben echt helemaal weg van de planken tegen de muur (hoe vaak heb ik dat al gezegd, haha). Ik vind het zo'n mooie sfeer geven. Ik heb het al aan mijn vriend laten zien voor in ons nieuwe huis maar hij wil het niet. Wel in de keuken!! (het begin is er hahaaaa). Ik vind het echt super bij je. Groetjes Peggy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijke sfeer Sjoukje en je eethoek staat daar ook erg mooi. Wat een leuk idee om bij een rood boeket wat rode accessoires te doen, staat prachtig en wat mooi die schoentjes die van je moeder zijn geweest, dat zijn echt dingen om te koesteren.
    Ook de reiskoffers is een prachtige aanwinst, ik hou er wel van om naast al die lichte kleuren wat rieten accessoires toe te passen.
    Fijne dag en een lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Sjoukje,

    Hee, wat heb je dat allemaal prachtig gedaan joh! Ziet er beeldschoon uit, werkelijk waar !
    Knap hoor en wat een werk. Ik kan me voorstellen dat je er eerst nog even geen zin in had. soms is de energie gewoon even op he? Ik ken dat gevoel hoor. Maar resultaat is heel erg mooi !
    En wat grappig dat je door zo'n boeket helemaal alles met rood gaat stylen. Schattige schoentjes.
    Goed bewaren hoor ! Lieve groet van Ingeborg

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wowwwwwwwwwwww.....wat is dit genieten zeg! Helemaal weg ben ik ervan....jij ook een goed begin van de week,dat zal wel lukken met al dit moois

    lieve groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hai Sjoukje,
    Wat leuk dat je even op mijn blog kwam buurten.
    Nieuwsgierig als ik ben klikte ik meteen door naar jouw blog.
    Wat heb je je huis gezellig ingericht, wat zijn je foto's mooi en wat schrijf je leuk!!!!
    Ik ga jou ook zeker volgen hoor.
    Groetjes, Sas

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat ziet dat er ontzettend leuk uit...heerlijke sfeer bij je thuis. Zo mooi dat wit, hier vinden ze het al gauw saai...Leuk je boeket en dan die kleine touch met rood! Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat leuk om zo naar binnen te kijken. Erg leuk dat vele wit en dan die rode schoentjes van je moeder... mooiiiii..

    Groetjes, Marjolijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Het ziet er toppie uit, jullie eethoek. De schoentjes zijn ook zo lief! Heel sfeervol zo allemaal!
    Lieve groet, Renny

    BeantwoordenVerwijderen
  9. WOW!! Dat ziet er weer mooi uit..zo heerlijk fris en sfeervol.

    Fijne week toegewenst!
    Liefs,
    Rozmeen

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik las net je reactie op m`n blog en ik zou de laptop niet aanraken maar ja...door de give-away zijn er toch nog wat zaken af te handelen. Ik werd nieuwsgierig vanwege je inspiratie:-) Dus toch maar even kijken. Leuk dat ik even die drempel ben geweest die je over moest:-) het ziet er allemaal erggggggg leuk uit, zo leuk ook dat lieve lijstje aan je rek. Heerlijk zijn je foto`s kijk...daar krijg ik weer inspiratie van.

    Fijne week en tot gauw!
    Lieve groet, Jeanette

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Het ziet er erg leuk uit bij je.
    Heerlijk al dat wit.
    Blijft altijd het mooist.
    Ook omdat het zo veel rust geeft.
    Leuk zijn de schoentjes van je moeder.
    Fijne week.
    Groetjes, Geartsje

    BeantwoordenVerwijderen
  12. WAT EEN SUPER GEZELLIGE WOONKAMER HEB JIJ!

    MOOIE RUSTIGE SFEER.
    FIJNE AVOND,
    MIRANDA

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat is het leuk zo! gezellig hoor, zou zo bij je aanschuiven!

    Groetjes,
    Alberta

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Sjoukje,

    Ik weet niet hoe het was, ik ben hier voor het eerst, maar wat ziet jouw huis er waaaaaanzinnig mooi uit!!! Ik ben al even je weblog doorgeweest. Ik kom zeker vaker terug en ga je volgen. Wat een plaatjes!

    Groetjes Alma

    BeantwoordenVerwijderen
  15. sjoukje wat zullen de rode schoentjes dierbaar zijn echt zo leuk!!!!
    je woonkamer is wel zo knus en zo gezellig sjoukje leuk dat we een blik hebben morgen werpen hoor!

    lieve gr. marja

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Mooie site met mooie spulletjes Ik vraag me alleen af, wat betekent The With Brocante?? Letterlijk zou het' de met brocante' betekenen,maar het heeft vast een anderen bedoeling, ben ik wel benieuwd naar, Groetjes.

    BeantwoordenVerwijderen