donderdag 31 maart 2011

Ons huis, en wat staat, hangt er zoal bij ons aan de wand.......

Allereerst een foto van ons huis van de voorkant. Zo kun je mooi zien dat we de trotse eigenaren zijn van een mooi jaren '50 huis met franse balkonnetjes. Deze foto is alweer van een paar jaar terug maar wanneer de tuin straks weer in volle bloei is zal ik meer foto's maken. Nog even wachten op de natuur dus......

Nu verder met wat ik boven de post heb gezet, ik dacht zal ik eens laten zien wat er zoal bij ons aan de wand hangt. Er zullen ook dingen bij  zijn die al eens in een vorige post aan bod zijn gekomen.

Allereerst een prachtige prent, hier straalt een bepaalde rust van uit, ik vind het prachtig. Hij staat op dit moment bij ons in de slaapkamer, maar kan straks zo weer een plekje in de woonkamer krijgen. Ik heb deze prent met lijst vorig jaar in Lille gekocht, was er gelijk weg van....

En ook hier weer twee prentjes met een religieuze afbeelding. Ik kan daar maar niet genoeg van krijgen. De bovenste prent heb ik op vakantie in Bretagne gekocht, die hebben jullie vast wel vaker voorbij zien komen want hij combineert zo mooi met de rest van mijn spulletjes. En de onderste prent heb ik afgelopen december gekregen van ja, de goedheilig man, ook hij weet intussen waar ik van hou.

Ook de rekjes zijn erg favoriet want je kunt er natuurlijk eindeloos mee varieren. Ik moet zeggen dat beide rekjes er nog precies zo uitzien. Ik vind ze nog erg leuk zo. Het kleine jurkje heb ik gekregen en heeft eigelijk altijd een plekje in de woonkamer, ik vind het zo lief met de broderie en de roosjes erop.


En de hortensiakransen natuurlijk. Leuk om zelf te maken en ze blijven erg lang mooi, je moet ze niet laten vallen want daar kunnen ze niet tegen. Jullie snappen natuurlijk dat dat is gebeurt. mijn mooie roze krans hangt nu wat gehavend aan de muur. Nou ja, in september maar weer nieuwe maken....
En als laatste mijn mooie jongetje, zo'n lief gezichtje. Ik vraag me wel eens af wie het is geweest maar ja daar kom je natuurlijk nooit achter. Hij hoort al sinds een jaar of vijf bij ons gezin. Ik heb hem uit het franse Lille gehaald en hij mag lekker blijven want ik ben gek op hem.Vooral de combinatie met de lijst en de kleur groen vind ik erg mooi en dan dat lieve gezichtje in het midden, helemaal goed......

En dan nog even een bedankje voor al mijn volgers, ik ben pas in januari begonnen met bloggen en heb nu al 70 volgers~! Alle bloggers en volgers, dank je wel, tige tank voor het volgen van mijn blog en jullie leuke berichtjes. Ik ga lekker verder met bloggen en posten maken en ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden en plezier er aan beleven als ik~! Ik lees jullie posten ook met veel plezier en haal er veel inspiratie uit dus.......
~~tige tank~~
~~dank je wel~~
Groetjes Sjoukje

17 opmerkingen:

  1. Mooi hoor! Die rekjes zijn prachtig om vanalles aan te hangen en op te zetten. Je hebt echt een hele verzameling mooie spullen!
    Groetjes,
    Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Altijd zo gezellig om even bij 'iemand' binnen te mogen gluren. Prachtige religieuse prenten zeg...en het kapstokje met hesje en jurkje...geweldig zo leuk.
    Wens je een fijne dag, Trudie.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Moai hûs hawwe jim hjer! En binnen is it ek al like moai allegearre! Do ek tige tank foar dyn mooie postkes eltse kear, genietsjen hjer!
    Noflike dei nog,
    groetnis Renny

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtige spullen heb je aan de muur hangen. Vind het prachtig met de mooie planken achtergrond (jaja daar is die fan weer, haha). Ben zelf niet bijzonder gelovig maar ik vind die regligieuze afbeedlingen ook altijd prachtig. Groetjes Peggy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ondanks dat mijn moeder een Fries is begrijp ik de taal nog steeds niet, ik ben gewoon Westfries.
    Maar dit terzake,
    het ziet er mooi uit bij je Sjoukje ik vind dat allereerste lijstje prachtig.
    Groetjes, Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een heerlijke plaatjes zeg! Mooi die regaal en dat jurkje ik ben er helemaal weg van.
    Fijn weekend
    Yolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat een moois allemaal en dat rekje is ook zo leuk, daar kun je idd eindeloos mee varieren.

    alvast een heel fijn weekend
    gr Stina

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie spulletjes. Vooral het prentje wat je van de goedheiligman hebt gekregen. En Lille ik kijk er nu al weer naar uit.
    Groetjes Iris

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind het jongetje echt heel mooi.
    Zoals hij je aankijkt.
    Afbeeldingen met ogen die je recht aankijken,spreken me altijd erg aan.

    Je huis ziet er leuk uit.
    Mooie foto.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat leuk om even mee te mogen kijken in en om je huis.Gezellig hoor ,je hebt heel veel mooie spulletjes
    Lieve groet Elisabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ohhh.....ik krijg al zin in de zomer als ik die eerste foto van je bekijk, alles is daar al zo heerlijk groen. Mooi huis en tuin en leuk al die foto's van de spulletjes aan de muur. Ik ben ook dol op consoles en kapstokjes. Ik vind het portretje van het jongetje ook prachtig.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Fijn dat we even binnen mochten kijken,zo leuk, je hebt erg mooie spulletjes bij elkaar, de herinneringen, maar ook de gewone vondsten maken het heel leuk.

    Groet, Eefie

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik kom via via op jou blog en je hebt me laten genieten van het binnen kijken. Ik meld me gelijk aan als volger en ik nodig je uit eens een kijkje op mijn blog te nemen.

    Groetjes Petra.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuk hoor al die mooie dingen bij jou aan de wand!
    Fijn weekend, Groetjes

    http://wonenaanboord.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  15. WAT EEN MOOIE SPULLEN EN OOK EEN MOOI SFEER VOLLE SFEER!!

    FIJNE ZONDAG,

    MIRANDA

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een heerlijke voortuin zeg, en ik heb een heel leuk erkertje gezien opzij......
    Ik heb ook even ouder posten bekeken en ik heb heerlijk genoten, die sfeer bij jou.....zo romantisch en sereen, helemaal mijn smaak!

    Fijne avond/week,

    Lieve groet Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  17. hoi wat heb je het mooi en gezelig in huis supper leuk ik zag je bij mijn berichtjes dacht ga ook even bij je kijken supper romantisch en rustig bij elkaar allemaal ga je volgen met je goed keuring lieve groetjes rommy

    BeantwoordenVerwijderen